Blog

We doen mee aan De Onderneemsters
7 oktober 2014
Ik schreef me in voor de preselectie van het programma "De Onderneemsters" van AVS. Ik werd geselecteerd als reservekandidaat. In augustus kreeg ik dan toch onverwachts nieuws! Ik mocht toch meedoen aan het programma. Heel blij, maar toch met een klein bang hartje ben ik in dit avontuur gesprongen.

Ben je benieuwd hoe ver ik geraak in het programma? Wil je weten of ik tot in de tweede ronde geraak en misschien wel winnaar word? Volg het programma "De Onderneemsters" nu op AVS. Je kan mij zien vanaf aflevering 6 (uitgezonden vanaf 1/11/2014) op AVS.

De Onderneemsters, een programma over vrouwen die van Zaken weten ! 5 starters worden 13 weken lang gevolgd en krijgen van 5 experten advies over hoe ze hun business waar kunnen maken. ‘De Onderneemsters’ wordt daardoor een échte realityreeks, over hoe mensen hun zakelijke droom nastreven, daarbij fouten maken, leerprocessen doormaken en advies van doorgewinterde experts krijgen.
Kom ons bezoeken op de West-Vlaamse plantendag zat 21 maart in Roeselare.
09/03/2015
De provincie West-Vlaanderen, de Koninklijke West-Vlaamse Imkersbond, de Imkervereniging De Mandelbie, het Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut (VABI), het Praktijkcentrum voor Land- en Tuinbouw (PCLT), het departement Leefmilieu, Natuur en Energie, het Stad-Land-Schap 't West-Vlaamse hart en de stad Roeselare hebben het genoegen u uit te nodigen voor de 3de West-Vlaamse Plantendag - Meer bloemen voor bijen.

Met Harmonia kunnen we natuurlijk niet ontbreken! Kom ons bezoeken op onze stand en krijg een gratis zakje bloemenzaad voor 2m² om de bijen te helpen! Doe mee aan onze wedstrijd en win een starters veldbloemenpakket met gratis advies ter waarde van € 75!
5 tips over hoe we vlinders kunnen helpen
09/03/2015
Vlinders zijn van belang bij de instandhouding van de natuur en het behoud van soorten. Hoe kunnen we onze tuin opnieuw aantrekkelijk maken voor deze bijzondere beestjes?

Wat heeft een vlinder nodig en hoe kunt u hieraan bijdragen?